Restaurant Casa Lolea | Barcelona

restaurant casa lolea barcelona | spanje

casa-lolea-barcelona

Ben je verzot op Mexicaans eten? Dan zit je bij Casa Lolea erg goed in Barcelona, Spanje. Een uitgebreide Mexicaanse kaart met alle daarbij horende drankjes en bijgerechten. Een absolute Mexicaanse aanrader.

Het restaurant werd opgericht in 2015 en is sindsdien uitgegroeid tot een favoriet van de lokale bevolking en toeristen die op zoek zijn naar authentieke Spaanse gerechten. Het interieur van het restaurant is warm en uitnodigend, met een gezellige en ontspannen sfeer die perfect past bij de traditionele gerechten die op het menu staan.

Casa Lolea Barcelona heeft een uitgebreid menu met een scala aan traditionele Spaanse gerechten, waaronder paella, tapas, en vlees- en visgerechten. Het menu is samengesteld uit hoogwaardige ingrediƫnten en bereidt met aandacht voor detail, waardoor de smaak en textuur van elk gerecht perfect tot uiting komen. Het restaurant heeft ook een uitstekende selectie wijnen, waaronder wijnen van de beroemde Lolea-wijnmakerij, die perfect samengaan met de gerechten op het menu.